Het wei-gevoel: Indian Summer Festival

Zaterdag 20 juni in Broek op Langedijk

tekst: redactie 3VOOR12/Noord-Holland ,

Groot of klein, haast elke Noord-Hollandse plaats heeft wel zijn eigen popfestival. Wat nu te kiezen in dat enorme aanbod? 3VOOR12/Noord-Holland neemt je bij de hand en leidt je in 'Het wei-gevoel' langs enkele pareltjes. Vandaag: Indian Summer Festival in Broek op Langedijk.

Zaterdag 20 juni in Broek op Langedijk

Concertzalen gaan op slot, festivalweides worden geopend. Zodra het voorjaar aanbreekt verkiest Noord-Holland massaal de buitenlucht. Haast elke plaats in onze provincie, groot of klein, heeft zijn eigen popfestival. Welke te kiezen? 3VOOR12/Noord-Holland maakt in Het wei-gevoel een voorselectie.

Wanneer?
Zaterdag 20 juni, vanaf 12.00 uur.

Waar?
Recreatiegebied Geestmerambacht, Broek op Langedijk. Iets ten noorden van Alkmaar.

Wat?
Indian Summer Festival.

Indian Summer Festival?
Een professioneel en groots aangepakt project waarmee in in 2001 werd gestart. Indian Summer Festival richt zich op een groot publiek door de programmering bewust en expliciet in twee categorieën op te splitsen: pop/rock en dance. Oftewel: voor ieder wat wils in Broek op Langedijk. Op deze manier is Indian Summer in korte tijd uitgegroeid tot het grootste festival van boven het Noordzee-kanaal. Het Talent Stage, met vooral aanstormende lokale bands, maakt het festival ook voor de Noord-Hollandse fijnproever interessant.

Namen?
O.a. Bløf, Kane, Novastar, Milow, De Staat, Kraak & Smaak, Junkie XL en Dr. Lektroluv. Uit Noord-Holland: The Electric Jets, The Hype, King Jack en Steem.

Kosten?
Kaarten zijn alleen vooraf te koop en kosten € 46,00 per stuk (exclusief servicekosten). Verkoop via Ticketonline, Free Record Shop en verschillende winkels in Noord-Holland.