3VOOR12/Noord/Holland zoekt nieuwe redacteuren

Enthousiaste schrijvers en fotografen meer dan welkom!

Redactie 3VOOR12/Noord-Holland, ,

Ter versterking van de redactie is 3VOOR12/Noord-Holland op zoek naar schrijvers en fotografen. Ervaring en talent zijn welkom, maar niet noodzakelijk: belangrijker zijn een actieve houding, enthousiasme en interesse in popmuziek. Iets voor jou? Klik hier voor meer informatie.

Enthousiaste schrijvers en fotografen meer dan welkom!

3VOOR12/Noord-Holland is een lokaal-afdeling van VPRO's Popportal 3VOOR12, gericht op de alternatieve popcultuur van Noord-Holland (met uitzondering van Amsterdam).
Omdat we van plan zijn te groeien en nog veel meer leuke dingen te gaan doen dan we nu al doen, zijn we op zoek naar versterking van ons team.

Gezocht
We zijn op zoek naar zowel fotografen als schrijvers. Het is niet belangrijk of je ervaring hebt of niet, mits je open staat voor opbouwende kritiek. Een beetje talent is mooi meegenomen. We zoeken mensen met een mening, creatieve ideeën en een vleugje leergierigheid. Noodzakelijk zijn alleen motivatie, enthousiasme en bovenal liefde voor de (Noord-Hollandse) popmuziek.

Wat we van je verwachten
Dat je actief meehelpt met het schrijven van recensies en achtergrondartikelen, het afnemen van interviews en het maken van (foto)reportages, maar we hebben ook enthousiastelingen nodig op het gebied van PR, nieuwsjagen en organisatie.
Daarnaast zoeken we toppers om het eindredactie-team te komen versterken: dat betekent het redigeren van stukken en constructief feedback geven.

Wat krijg je ervoor terug

Voor een paar uurtjes per week krijg je een hoop terug. Niet alleen kun je gratis naar concerten en festivals, ook bouw je een netwerk op in de wereld van de popmuziek en leer je goed schrijven en/of fotograferen. Bovendien bieden we je een leuke tijd in een gezellige redactie!

Interesse?
Niet twijfelen, gewoon een mailtje met je motivatie sturen naar redactie@3voor12nh.nl, t.a.v Sanne de Koning. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht!