3voor12 Limburg

Eerste namen MistyFields 2017 bekend

Nieuws van net over de Limburgse grens: in Asten-Heusden organiseert men MistyFields. De eerste 4 namen zijn nu bekend. Misty Fields is 1, 2 en 3 september 2017. Meer info op MistyFields.com

Misty Fields 2017 komt eraan!! Over 5 maanden gaat de 12e van start. Het aftellen is begonnen! We presenteren hier de eerste 4 namen! Op 1, 2 en 3 september kunt u de extravagante rockers van King Khan & The Shrines, powertrio Brutus, garagerock van Mozes and the Firstborn en dancemusic met echte instrumenten van S.T. Cordell zien. Binnenkort volgen er nog veel meer mooie namen.  Je kunt nu alvast luisteren via de Spotify playlist op de website. De voorverkoop begint 30 maart. Dus houd Facebook en www.mistyfields.com in de gaten.

De twaalfde editie van het ontdek-festival Misty Fields vindt dit jaar alweer net buiten de dorpskern van Asten-Heusden plaats, in natuurgebied De Groote Peel. Naast nieuwe muziek presenteert het festival ook beeldende kunst, theater en documentaires. De sfeervolle, bosrijke festivallocatie en het uitgebreide aanbod aan eten & drinken (o.a. tapas, picknickweide, speciaalbieren en cocktails) maken de unieke festivalervaring compleet.
 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12