The Girl That Cried Wolff - Visions Of Moresnet The Girl That Cried Wolff - Visions Of Moresnet

De Karroessel, Geleen

, Marc Vos

The Girl That Cried Wolff - Visions Of Moresnet

De Karroessel, Geleen

Marc Vos ,

Deze tweede editie van Visions Of Moresnet was opgevat als een eerbetoon aan de artistieke en muzikale familie van de Poel uit Geleen.

De aftrap wordt om 14 uur al gegeven door Hidden Trails uit België met een magnifiek concert. Psychedelische rock, spannende stukken en nummers die je meeslepen. Dat effect wordt nog eens versterkt door de mooie psychedelische visuals achter de band. Pink Floyd en Lep Zep zijn 'verre' referenties.

Na een nummer van de Morganas Illusion, wordt er de documentaire RocknRollertjes van Daan Bol vertoond, in première zowaar, want de film wordt pas later op de tv door VPRO uitgezonden. Een aangrijpende documentaire over de drie jonge muzikanten van het bandje Morganas Illusion. Een band die gaandeweg veranderd in een getuigenis over depressie en hoe daar mee om gegaan wordt op jonge leeftijd door de drie vrienden/muzikanten. De kracht van vriendschap en muziek dus. Na de docu speelt Mogana Illusion nog een zeer indrukwekkend nummer, traag opgebouwd, donker en sfeervol met een heavy einde.

De jonge band maakt alweer snel plaats voor de heren van DeWollf. De band start met het nummer ‘Medicine’. In een unieke bezetting nog wel: Luka, Pablo, Vince en Patrick van de Poel. Die combinatie zal je geen tweede keer meer op het podium samen zien! Maar we zijn dan ook in Geleen, home of DeWolff natuurlijk en we konden even genieten van het loepzuivere gitaarspel van Pablo van de Poel. Een zeer mooi moment.

Tot slot mag de kersverse Nu Of Nooit winnaar The Ten Bells de avond afsluiten. Met het winnen van Nu of Nooit heeft de band als prijs een plaats of de affiche op Pinkpop 2017 gewonnen en daar zijn ze nu al zenuwachtig voor, aldus de zanger Sven Vek. De band speelt een erg stevige set en kreeg op het laatste het publiek toch nog aan het dansen. Zeer pittige, hoekige rock en een groep die er volledig voor gaat.


 


 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg