Inschrijving bandwedstrijden Jera On Air van start Inschrijving bandwedstrijden Jera On Air van start

Zowel nationale als Limburgse strijd voor in totaal twee podiumplekken

, Redactie

Inschrijving bandwedstrijden Jera On Air van start

Zowel nationale als Limburgse strijd voor in totaal twee podiumplekken

Redactie ,

Evenals voorgaande jaren biedt het Jera On Air festival talentvolle bands ook dit jaar weer de kans om een plek te bemachtigen op het affiche. Afgelopen maandag is de inschrijving geopend voor bandwedstrijd ‘Guts en Glory’, waar als hoofdprijs een gig op het Jera On Air festival gewonnen kan worden. Op vrijdag 24 april 2015 zullen de finalisten van deze bandwedstrijd de strijd met elkaar aangaan in het Eindhovense poppodium Dynamo. Inschrijven voor Guts en Glory kan via de website en loopt tot en met 13 maart 2015.

Dat is dit jaar echter niet de enige manier om een plekje te verdienen op het podium waar ook All Time Low, A Day to Remember en Enter Shikari op het podium zullen verschijnen. In samenwerking met het Venlose poppodium Grenswerk, Stichting Popmuziek Limburg en 3voor12 limburg geeft Jera On Air talentvolle Limburgse bands de kans om door te breken.  

Bands die hun oorsprong in Limburg vinden kunnen zich vanaf vandaag inschrijven op jeraonair.nl/guts-glory-limburg. De inschrijvingstermijn sluit op vrijdag 27 maart 2015.

Een ruime week later, op maandag 6 april 2015 om precies te zijn, maakt de organisatie van Jera On Air de finalisten bekend. Deze finalisten mogen tijdens de grote finale op 22 mei 2015 hun kunsten tonen in Poppodium Grenswerk, waar een professionele jury de uiteindelijke winnaar zal kiezen die zich mag verheugen op een optreden op Jera On Air. Tevens krijgen vier finalisten een dag exclusieve coaching van enkele professionals uit de muziekwereld.  

Dus, speel jij in een band die prima past in het plaatje van Jera On Air? Schroom dan niet en schrijf je snel in voor één van de twee bandwedstrijden via jeraonair.nl

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg