Nieuw festival in Parkstad: R2R Fest

Rock en metal verbonden met goed doel Phoenix4Kids

Redactie ,

We hebben er een nieuw festival bij in Limburg! Op 29 augustus gaat in Heerlen de eerste editie van R2R Fest van start. Twee podia waar de bezoekers kunnen genieten van onvervalste rock en metal. En wie het festival bezoekt, steunt meteen een goed doel: Phoenix4Kids.

Het rock en metal festival vindt plaats op zaterdag 29 augustus 2015 bij het Camping-café in den HOF, Musschenbroek 27 Heerlen. Het is mogelijk te overnachten en zondagochtend is er een ontbijt buffet.

Het festival telt twee podia. Op de SPP / Blues Lee Stage staan de bands Waist of Time, Experienced?!?, SKULLSUIT, Slipdress, Vortex Surfer, Innocence, Jacklust, DAS (de band van Blues Lee Musical Instruments). Op de Ben Kroezen acoustic stage is plaats voor muziek van The Key Sessions, Trash Generation, Wolf en ArVee.

Het festival is ontstaan door een samenwerking van onder andere Radio2rock Rebel en Black Rose, Summer Live organisator Patrick Wullenweber, Henk Gehring van Stichting Popmuziek Parkstad (SPP) en Stephan en Desiree Jaspers van Blues Lee Musical Instruments.

Het festival steunt een lokaal goed doel: Phoenix4Kids. Dat is een initiatief van zeven vrienden met een passie voor motorrijden die regelmatig kinderen die het moeilijk hebben de dag van hun leven bezorgen, bijvoorbeeld tijdens de benefietrit die een keer per jaar gehouden wordt, waarbij kinderen mee mogen op de motor. Onder het motto "Elk en ieder kind heeft recht op een vrolijke onbezorgde jeugd" brengen ze zonneschijn in vele levens.

Tickets: 5 euro kassa 4 euro voorverkoop 10 euro combi ticket voor het festival + camping. Om er zeker bij te kunnen zijn, koop je de tickets in de voorverkoop via http://dijkhuizend.wix.com/r2rfest