Interview met No Man's Valley

Deelnemer derde ronde Nu of Nooit 2015

Jörg de Groot ,

Nu Of Nooit is dé popwedstrijd van Limburg. In een aantal voorrondes strijden de deelnemers naar de ultieme prijs: openen op Pinkpop 2015. Traditiegetrouw voelt 3voor12 limburg de deelnemers vooraf even aan de tand. In dit vijfde en laatste deel over de derde voorronde leggen we No Man's Valley een aantal vragen voor. Vanavond te zien in Grenswerk. Komt allen.

Wat voor muziek maken jullie? "No Man's Valley maakt "organrock that rocks your organs". We gaan met zijn vijven helemaal los op psychbluesrockende wijze en daar wordt het publiek dan meestal de dupe van." 

Wie zijn jullie inspiratiebronnen? "The Doors, Pink Floyd, Gorguts, Midlake, Refused, Nick Cave, Black Sabbath, Immortal…de lijst is eindeloos en divers tot op het belachelijke toe. Needless to say dat we het niet vaak eens zijn over wat er gedraaid wordt in de bandbus."

Hebben jullie eerder meegedaan aan Nu Of Nooit? "Nope! We hebben wel al twee keer eerder ingestuurd, maar we houden het er maar op dat de postbode die CD'tjes zo vet vond dat 'ie ze zelf maar heeft gehouden..." 

Wat is jullie favoriete plek in Limburg om te spelen? "Overal waar de meisjes zijn, maar de vetste gig tot nu toe was toch wel met zo'n tien studenten intiem stinken op een studentenkamer in Maastricht tijdens Stukafest 2014." 

Waarom moeten uitgerekend júllie Nu Of Nooit 2015 winnen? "Nu Of Nooit 2015 moeten wij gewoon winnen omdat de 'roze hoedjes'-brigade ook recht heeft op goeie muziek." 

Willen jullie nog iets kwijt aan de lezers van 3voor12 limburg? "Doe zoals Bassie: altijd blijven lachen, ook als er niks te lachen valt." 

Meer info over deze mannen vind je hier.