Interview met Pavarana

Deelnemer tweede ronde Nu of Nooit 2015

Jörg de Groot ,

Nu Of Nooit is dé popwedstrijd van Limburg. In een aantal voorrondes strijden de deelnemers naar de ultieme prijs: openen op Pinkpop 2015. Traditiegetrouw voelt 3voor12 limburg de deelnemers vooraf even aan de tand. In dit tweede deel over de tweede voorronde leggen we Pavarana een aantal vragen voor. Vanavond te zien in Nieuwe Nor. Zorg dat je erbij bent.

Wat voor muziek maken jullie? "Onze muziek valt niet in één hokje te duwen want je hoort er verschillende muziekstijlen in terug maar als het in één hokje moet dan noemen we het progressieve rock."    

Wie zijn jullie inspiratiebronnen? "De grote gemene deler in inspiratie vormt toch wel de muziek van Muse, Pink Floyd & Kanye West."    

Hebben jullie eerder meegedaan aan Nu Of Nooit? "Nee, deze voorronde is onze eerste stap op de Road to Pinkpop. Hoe lang die road gaat worden, dat moeten we afwachten."    

Wat is jullie favoriete plek in Limburg om te spelen? "We spelen graag in kleine theaters zoals de Karroessel in Geleen of Pitboel in Sittard. Daar komt de dynamiek van onze muziek goed tot zijn recht omdat de mensen echt voor jou komen en stil zijn. Maar we spelen ook graag op bijzondere plaatsen: Kinderstad Heerlen lijkt ons ook wel wat."

Waarom moeten uitgerekend júllie Nu Of Nooit 2015 winnen? "Onze muziek is vernieuwend en de shows zijn zeer energiek. Dit is de perfecte combinatie om Pinkpop te openen."    

Willen jullie nog iets kwijt aan de lezers van 3voor12 limburg? "We wensen iedereen een heel muzikaal 2015 toe. Daar hoort dan het voornemen bij om 2 januari naar de Nieuwe Nor te komen om naar ons en de andere deelnemers aan de voorronde te luisteren. Graag tot ziens!" 

Meer info over Pavarana vind je hier en hier.