Zomerparkfeesten Wintereditie zorgt voor de warme zomerklanken Zomerparkfeesten Wintereditie zorgt voor de warme zomerklanken

De winter wordt even vergeten

, Angelique Leurs

Zomerparkfeesten Wintereditie zorgt voor de warme zomerklanken

De winter wordt even vergeten

Angelique Leurs ,

De Zomerparkfeesten Wintereditie, daar moest ik als trouwe Zomerparkfeestbezoeker dus bij zijn. Dus door de ijzige kou naar het nieuwe podium Grenswerk, want het is godzijdank binnen!

Binnen is de zomer al al een tijdje van start. Er wordt heerlijk gedanst op de lekkere reggae muziek van the Dubbfactory. Een band bestaande uit bijna allemaal piepjonge muziekanten, met heel verrassend, geen zanger, maar een zangeres. De blikvanger van de band was toch wel de bassiste. Wat zeg ik; uber coole bassiste! Trouwens de hele band was al een feest om naar te kijken, en hun klanken doen het publiek de kou buiten al gauw vergeten.

Moet de zangeres van the Dubbfactory het publiek nog verzoeken om een beetje meer naar voren, richting podium te komen, bij de volgende band staat het toch veelal vrouwelijke publiek zich al een tijdje voor het podium te verdringen. Het werd al snel duidelijk waarom.

Mister Myles Sanko weet als geen ander het publiek te bespelen. Een lachje hier, handje daar, een zwoele blik speciaal voor die ene fan, begeleid door soepele heupbewegingen. Gelukkig moet deze meneer het niet alleen daarvan hebben. Samen met zijn zevenkoppige band zet hij een goede show neer. Denk hierbij aan soul met een vleugje funk. Naast de eigen nummers, zijn er ook enkele covers grote voorbeelden zoals All Green en Curtis Mayfield. Nummers die door het publiek uit volle borst worden meegezongen.

Samen met zijn band weet Myles het publiek helemaal naar zijn hand te krijgen. De muziek is lekker in het gehoord en de muzikanten stralen stuk voor stuk plezier uit. Al veel te snel waren ze aan hun laatste nummer toe, maar gelukkig volgde er nog een zeer lange toegift. Al met al een zeer geslaagde avond, met voor mij twee nieuw ontdekte bands die mij aangenaam verrast hebben. Dat belooft wat als de zomer buiten echt haar intrede gaat doen. 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg