Poppodium NIEUWE NOR houdt foto-expositie Poppodium NIEUWE NOR houdt foto-expositie

Foto-expositie 'Best Of 2014' te bewonderen in café

, Redactie

Poppodium NIEUWE NOR houdt foto-expositie

Foto-expositie 'Best Of 2014' te bewonderen in café

Redactie ,

NIEUWE NOR kennen we als een podium voor concerten en dance-avonden, maar soms begeeft het zich op het terrein van de beeldende kunst. Vanaf afgelopen donderdag (19 februari j.l.) exposeert de NIEUWE NOR een nieuwe reeks foto's in het café. Een 'Best of 2014' met de beste foto's van concerten en dance-avonden in het Heerlense poppodium door de vele huisfotografen. Van De Staat tot Jett Rebel en van (een crowdsurfende) De Sluwe Vos tot Typhoon!

Gedurende 2015 is in het café van de NIEUWE NOR een doorlopende 'best of' expositie van popfotografie te zien met daarin foto's die gemaakt zijn in het poppodium. Herleef bijzondere (foto-)momenten met werk van Dioni Gallardo, Dani Silvia, Roel Janssen, Sharik Derksen, Peter Derks, Vaag Photography, René Bradwolff, Justin Livesey en Gone Photography.

Dat is overigens niet alles wat Poppodium NIEUWE NOR doet op kunstzinnig gebied. Al enkele jaren loopt er het bijzondere project PäNG!, waar jonge talentvolle kunstenaars de mogelijkheid krijgen zich te laten inspireren door de specifieke culturele context van poppodium NIEUWE NOR en juist daar, in diezelfde omgeving een werk te maken. De muurschildering in de ondergang, "Is This It?", door Luuk van Zon & Niels van der Putten (2015) maakt deel uit van PäNG.

Meer informatie is te vinden op http://www.nieuwenor.nl/projecten

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg