Zomerparkfeest op dag 2 gedrenkt in explosieve soul Zomerparkfeest op dag 2 gedrenkt in explosieve soul

Talentvolle singer-songwriter Douwe Bob gevolgd door dansbare acts Coely, Zitakula en Rebel MC

, Kees van Zeeland

Zomerparkfeest op dag 2 gedrenkt in explosieve soul

Talentvolle singer-songwriter Douwe Bob gevolgd door dansbare acts Coely, Zitakula en Rebel MC

Kees van Zeeland ,

De tweede dag van het Zomerparkfeest in Venlo breekt aan. Om tien uur 's avonds betreedt de hoofdact van vandaag het podium: singer-songwriter Douwe Bob en zijn band. Kees van Zeeland doet verslag in woord, Anke Delissen in beeld. Daarna pikken ze nog drie uitermate dansbare acts mee.

Douwe Bob

Dit natuurtalent brengt het hele park in vervoering en heel even dreigen de poorten gesloten te moeten worden, vanwege de massale toestroom van de parkaholics. Van voor tot achter heeft het gras het zwaar te verduren. Terechte headliner van de vrijdagavond!

Coely

Het Zomerparkfeest heeft er dit jaar een klein podium bij, de 'Grenswerk Kerk'. Het is de dependance van Venlo's poppodium Grenswerk. Hier gaat het publiek compleet uit z'n plaat dankzij zangeres Coely. Eerder al op de avond zorgt deze kundige funky soul lady ervoor dat de grote tent verwordt tot een sauna. Dit is geheel te danken aan haar ongelooflijk overtuigende combinatie van rap en soulfunk. Deze dame ademt en zweet deze muziek! HalleluJA!
 

Zitakula

Koper, snaren en beats vormen de basis van dit gezelschap. Speedy Funk is leidraad bij deze 'hoogvliegers uit het Afrikaanse continent'. Haast niet voor te stellen dat deze gasten 'gewoon' uit de Europese klei zijn getrokken. Feest feest feest. Het Julianapark in Venlo is blij dat jullie zijn geweest!

Congo Natty a.k.a. Rebel MC featuring Phoebe & Nanci

Wat gebeurt er zoal als je Congo Natty, ook bekend als Rebel MC, uitnodigt om aan Venlo te laten horen hoe zijn pionierswerk in de jungle en drum & bass ook alweer klonk? Wel, de Arena tent ontploft wanneer Rebel MC de knoppen opendraait. Vervolgens versplintert de houten vloer haast, wanneer rapper meid Phoebe en haar vriendin Nanci de microfoon ter hand nemen. In hoog tempo droppen deze ladies hun jungle beat lyrics de tent in. Schuurpapier zal eraan te pas moeten komen om de vloer voor de derde dag van de Venloosche Parkfeesten gereed te krijgen.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg