Whooohoo Help Kill Ferelli de winter door

Crowdfunding voor nieuw album van start

Ruud Everaerts ,

Overal op Facebook was het ineens te zien. Female fronted rockband Kill Ferelli wil een nieuw album opnemen, en je kunt dit mogelijk maken door deel te nemen in hun crowdfunding campagne! Als een wervelstorm verspreidt het nieuws zich: Whooohoo, help Kill Ferelli de winter door.

Crowdfunding, dat is tegenwoordig de manier waarop talentvolle bands zich in de barre culturele winter van deze tijd staande houden. Een plaat opnemen kost geld, en hoe kom je daar aan? Nou, vraag aan je fans bij te dragen.

De oproep van Kill Ferelli viel op vruchtbare bodem. Na de eerste dag kon de band al melden: "De eerste 24 uur zijn verstreken en de reacties die we kregen waren overweldigend! Onwijs bedankt voor alle mensen die tot nu toe gedoneerd hebben, onze links delen en onze posts liken."

"We zitten momenteel op €850 euro...in 1 dag! Te gek he?! Maar we zijn er nog niet." Voor de laatste stand: http://www.killferelli.com/crowdfunding/

Wij van 3voor12/Limburg hopen dat het gaat lukken. Hieronder even een herinnering over hoe deze band ook alweer klonk als ze in vorm is.