Shinen op Pinkpop 2015?

Inschrijven kan nog steeds voor Nu Of Nooit 2015

Jörg de Groot ,

Eind september is de inschrijfperiode van Nu of Nooit 2015 gestart en daarmee gaat het bekendste popconcours van Limburg weer van start! Het popconcours wat bij uitstek het Limburgs muziektalent een gratis podium bied om hun talenten te laten zien. Ook dit jaar zullen de 25 deelnemende bands worden beoordeeld en gecoacht door professionals. Grijp die kans en schrijf je alsnog in.

De vijf voorrondes zullen worden gehouden in de grootste Limburgse poppodia. Tijdens de finale in MC de Bosuil in Weert zal er worden gespeeld voor een plek op het affiche van Pinkpop… 

In 2014 werd in een ongelofelijk spannende finale in de Maaspoort te Venlo Les Djinns tot nieuwe winnaar van Nu of Nooit verkozen. Hiermee mochten ze de 45e editie van Pinkpop 2014 openen, waar ze een affiche deelde met niemand minder dan The Rolling Stones.

Bands, hiphopformaties, singer-songwriters en andere muzikanten kunnen zich vanaf nu inschrijven voor Nu of Nooit 2015. Uit deze inschrijvingen wordt een selectie gemaakt van 25 deelnemers door de vakjury. Deelnemers zullen in vijf voorrondes spelen om een finaleplaats. De uiteindelijke vijf finalisten zullen strijden om dat felbegeerde plekje op de 45e editie van Pinkpop 2014.

Deelnemers van de voorrondes maken ook kans op studiotijd ter waarde van €500,-. De act die tijdens de voorrondes de meeste kaarten verkoopt wordt beloond met deze stimuleringsprijs.  

Inschrijven kan via SPL.nl Demo’s kunnen worden opgestuurd naar SPL, Postbus 203, 6040 AE Roermond. Het is uiteraard ook mogelijk om een link naar de muziek online door te geven. Voor beide opties geldt: minimaal 3 eigen tracks.

Vragen? Bel met Stichting Popmuziek Limburg: 0475-399299. Of stuur een e-mail naar project@spl.nl.