Nu of Nooit interview: Shelter Four

#NON14

Francis Pronk ,

De voorrondes voor Nu of Nooit 2014 zijn in volle gang. 3voor12 limburg licht gedurende deze spannende periode op regelmatige basis een act uit door middel van een interview. Vandaag Shelter Four!

Wat voor muziek maken jullie?
Wij maken een mix van rock, pop, indie. Niet in één hokje te plaatsen. Kom maar eens kijken naar een show, misschien dat jullie een label op ons kunnen plakken.

Wie zijn jullie inspiratiebronnen?
Vroeger waren onze inspiratiebronnen Cradle of Filth en Type o Negative. Tegenwoordig zijn wij geïnspireerd door allerlei soorten muziek, van bands als Snow Patrol, Oscar and the Wolf tot Rudimental, Faithless, noem het maar op. Eén echte inspiratiebron hebben wij niet.

Hebben jullie eerder meegedaan aan Nu Of Nooit?
Wij hebben twee jaar geleden meegedaan aan de voorrondes. Wij hebben toen een dikke show mogen spelen in de muziekgieterij!

Wat is jullie favoriete plek in Limburg om te spelen?
Het nieuwe poppodium VOLT (in our hometown), maar locaties als Roepaan poppodium, ECI cultuurfabriek zijn natuurlijk ook vet. En af en toe zetten ze een podium neer op megaland in Landgraaf, dat is ook wel wat!

Waarom moeten uitgerekend júllie Nu Of Nooit 2014 winnen?
Moeilijke vraag, wij willen graag winnen, maar doen mee om in de voorronde de boerderij in Geleen af te breken, en daarna zien we wel verder.

Willen jullie nog iets kwijt aan de lezers van 3voor12 limburg?
Leef luu, ver houpen euch allemoal te zeen tiedens veurronje twee in de boerderie in Gelaen. Het wurd een dik feest, ut pils stuit kauwt, hope to see you all, love shelter four.

Facebook pagina
Woonplaats: Sittard / Maastricht
Waar te zien?: zaterdag 1 februari, Nu Of Nooit voorronde 2 (De Boerderij, Geleen)