3voor12 limburg nieuwsflits

Over Ruis festival, Secret Places, Vestrock en oproep interviewrubriek 3voor12/limburg

Joséphine Kurvers ,

In deze nieuwsflits vind je het laatste muzieknieuws van Limburgse bodem. Heb je zelf nieuws of tips uit de regio? Mail het naar info@3voor12limburg.nl

Verkoop kaarten Ruis Festival 2014 is gestart

Vanaf vandaag kun je weekendtickets bestellen voor de eerste editie van Ruis Festival 2014. Dit festival zal plaatsvinden tijdens het Pinksterweekend, op 6, 7, en 8 juni, op het Floriadeterrein in Venlo. De line up voor het festival is nog niet bekend, maar zal bestaan uit electro- en rave-acts.

Voor meer informatie en het bestellen van kaarten ga je naar: www.ruisfestival.nl

Tweede editie Secret Places

Op 24 mei 2014 zal Nightscapes Productions voor de tweede keer het kunst- en cultuurfestival Secret Places organiseren. In september 2013 vond er al een succesvolle try-out van dit festival plaats.

Het festival zal plaatsvinden op een unieke locatie, die nu nog niet bekend is. Kunst, cultuur en muziek zullen tijdens dit festival samensmelten tot een totaalervaring.

Meer informatie over dit festival en de programmering zal te vinden zijn op de website: www.secretplacesfestival.nl

Eerste namen Vestrock bekend

De organisatie van Vestrock heeft de eerste namen voor Vestrock 2014 bekend gemaakt. Op vrijdag 6 juni zal Hans Klok, Ali B, Yellow Claw, Alessandro en Sarah & Julia op het podium van dit festival staan. Op zaterdag 7 juni spelen Peter Pan Speedrock, De Staat, Taymir, I Will I Swear en Reving George. Op de laatste festival, zondag 8 juni, zullen Blaudzun, Marble Sounds, Daan, Danny Vera en Supra Naturals het programma vullen. Hiermee is de programmering nog lang niet rond. De komende maanden zal de organisatie dit rijtje namen aanvullen met nog meer acts.

Kijk voor meer informatie op: www.vestrock.nl

Oproep interviewrubriek 3voor12/limburg

Omdat 3voor12/limburg meer aandacht wil besteden aan Limburgs muziektalent en de Limburgse popscène, heeft de redactie een nieuwe interviewrubriek in het leven geroepen, die Tien vragen met... zal gaan heten. Hiervoor is 3voor12 limburg op zoek naar interessante personen die iets betekenen voor de (pop-)muziek van Limburgse bodem. Zit je in een (beginnende) band met net een nieuwe EP of plaat, gaan jullie binnenkort touren of draag je op een andere manier een steentje bij aan de Limburgse popscene? Meld je dan nu aan!

Aanmelden kan via het bekende adres: info@3voor12limburg.nl onder vermelding van 'aanmelding interviewrubriek' en wie weet is jouw verhaal straks te lezen bij 3voor12 limburg.