Heerlen viert Bevrijdingsdag 2014 met nieuw festival

Bevrijdingsfestival met veel regionaal talent

Redactie ,

Bevrijdingsfestival Heerlen vindt op maandag 5 mei plaats op het Pancratiusplein Zuid, van 14:00 uur tot 23:30 uur en is de gehele dag gratis toegankelijk.

Ook Heerlen gaat dit jaar los op Bevrijdingsdag! Het ‘Comité 4 & 5 mei Heerlen’ steekt het traditionele Bevrijdingsfestival in een nieuw jasje: het comité prikkelt dit jaar het muzikale hart. Poppodium Nieuwe Nor organiseert, op verzoek van het comité, een heus bevrijdingsfestival.

Het wordt een festival met veel aandacht voor talentvolle muzikale regionale acts. Van 14.00 tot 23.30 zullen diverse bands, singer-songwriters en dj’s optredens verzorgen, van jonge talenten als Mønsterbird, Mitchell Ritchi en Noëlle de Bie tot Junkestra, The Southern Sunrise en een Heerlense 'All Star Band' met Paul Logister, Ralph Winkler, Ivo Rosbeek & De Lotgenoten. 

Genoeg te zien en te horen dus. Op de setlijst staan verder onder andere: de Heerlense band The People, Panacee, een band die afgelopen jaar al hoge ogen tijdens bandwedstrijd ‘Nu Of Nooit’, Mikki Mo, een Heerlense band waarbij de energie letterlijk van het podium spat, elektronisch act Fair Huxley, DJ Yoram, de Brits-georiënteerde pop/rock-band Oliver, en de warme soul-covers van The Shakers.

Meer informatie: http://www.nieuwenor.nl/event_detaildev.php?programurl=bevrijdingsfestival-heerlen

Fair Huxley
Southern Sunrise
© Southern Sunrise