Limburgs talent in spotlights op Sena Talent Stage Limburgs talent in spotlights op Sena Talent Stage

Nieuw podium tijdens Bevrijdingsfestival Limburg

, Redactie

Limburgs talent in spotlights op Sena Talent Stage

Nieuw podium tijdens Bevrijdingsfestival Limburg

Redactie ,

Op 5 mei 2013 is het weer Bevrijdingsdag en daarbij hoort een Bevrijdingsfestival. Dit jaar met - !NIEUW! - een Sena Talent Stage. Hier staat jong Limburgs muziektalent in de spotlights. Op de Sena Talent Stage staan tien bands en dj's geprogrammeerd die momenteel volledig hot zijn.

Dit jaar wordt op Bevrijdingsfestival Limburg in Roermond de Sena Talent Stage gelanceerd. Een podium waarop tien talentvolle Limburgse bands en dj’s hun talent tonen aan het publiek. De programmering van dit gloednieuwe podium wordt verzorgd door Stichting Popmuziek Limburg. Zo staat het Roermondse Stationsplein op 5 mei tussen 13.00 en 20.00 uur volledig in het teken van popmuziek uit onze eigen provincie!

Met de Sena Talent Stages creëert Sena – de rechtenorganisatie voor artiesten en producenten – tijdens de Bevrijdingsfestivals op 5 mei een podium voor regionaal, aanstormend muziektalent. Op maar liefst veertien plaatsen in Nederland krijgen jonge artiesten een kans om zich te presenteren aan het grote publiek. Een van die plaatsen is Roermond. 

De programmering op het Roermondse Stationsplein kent de nodige smaakmakers. De line up is als volgt:

Line up
13.00-13.00 New Life
13.40-14.00 Cees & Mees
14.20-14.50 Major Tom
15.15-15.45 Colossa
16.10-16.40 Christopher Green
17.05-17.35 The Mad Trist
18.00-18.30 Kill Ferelli
18.30-20.00 DJ Nigel Lakefield, Kasperski & Intergalactic Space Adventure

Tim op het Broek (L1 Radio en Televisie) verzorgt de presentatie.

De podia zijn onderdeel van een actief sociaal-cultureel beleid waarbij Sena zich in samenwerking met regionale poppodia en organisaties al ruim 6 jaar inzet voor jong, regionaal talent. De Sena Talent Stages zijn daar een perfect voorbeeld van.

Zie www.bevrijdingsfestivallimburg.nl voor meer informatie.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg