Bevrijdingsfestival Roermond deel 2 Bevrijdingsfestival Roermond deel 2

Aandacht voor de Sena Talent Stage

, Nadia Hagen

Bevrijdingsfestival Roermond deel 2

Aandacht voor de Sena Talent Stage

Nadia Hagen ,

Bevrijdingsfestival 2013 werd gevierd met een gloednieuw podium. Voor de eerste keer in haar bestaan was er de Sena Talent Stage, een podium met aandacht voor nieuw jong talent. In dit tweede deel van ons verslag van het Bevrijdingsfestival richten we de camera op dit podium.

Op de Sena Talent Stage staan tien bands en dj's geprogrammeerd die momenteel volledig "in the picture" staan. New Life, Cees & Mees, Major Tom, Colossa, Christopher Green, The Mad Trist, Kill Ferelli, DJ Nigel Lakefield en Kasperski en Intergalactic Space Adventure. Van een aantal van de bands volgen hier de verslagen.

New Life
De Sena Talent Stage was opgebouwd op het stationsplein. De aftrap op dit nieuwe podium werd verzorgd door het jonge kwartet New Life. De heren hadden nog wat moeite zowel muziek als ook publieksinteractie met elkaar te combineren. Maar wie weet, wellicht nu alvast Nu of Nooit 2018 als streefdatum in de agenda zetten? 

 

Cees & Mees
Deze twee Limburgse heren verrasten met melancholische blues rock met veel gevoel. Heerlijk om naar te luisteren! Fantastische muziek om op het terras mee van een biertje te genieten.

 

Major Tom
Major Tom, de winnaar van Nu of Nooit 2012 leek nog ietwat moe. De heren stonden enigszins ongemotiveerd voor een veel te klein publiek op het stationsplein op te treden. Erg jammer, want in 2012 wisten ze Limburg nog van hun kunnen te overtuigen.

 

Colossa
Ook op 3voor12limburg was er al het nodige over te lezen: Colossa heeft in het afgelopen jaar een wisseling van meerdere bandleden meegemaakt. Tijdens dit Bevrijdingsfestival blijkt weer wat een gouden greep dit is geweest. De heren komen een stuk energieker over. Ze lijken weer lol in de muziek te hebben. Muzikaal zijn ze wat meer richting rock en verder weg van de stoner beland. Maar geen verdriet, we zouden zeggen, hier presenteerde zich een Colossa 2.0.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg