Maastrichtse Lesoir brengt album uit bij V2 Records Maastrichtse Lesoir brengt album uit bij V2 Records

Band gaat voor succes in eigen land!

, Bart Notermans

Maastrichtse Lesoir brengt album uit bij V2 Records

Band gaat voor succes in eigen land!

Bart Notermans ,

Lesoir bracht in 2010 hun titelloze debuutalbum uit. Daarna tourde de band vooral in het buitenland door Engeland, België en zelfs China. Nu komt hun tweede album eraan met wederom een nieuwe tour in het oosten.

Op 20 mei brengt Lesoir haar nieuwe album 'Transience' uit bij V2 Records. Dit is inmiddels het tweede album van de Maastrichtse band - bestaande uit zangeres Maartje Meessen, gitarist Ingo Dassen, bassist Dachuan Lu, drummer Ruben Israël en multi-instrumentaliste Eleen Bartholomeus. Het eerste titelloze album kwam uit in 2010 en heeft Lesoir de nodige erkenning in het buitenland opgeleverd. Zo tourde de band door Engeland, België en China in de afgelopen twee jaar.

Lesoir wil met 'Transience' nu voor succes in eigen land gaan. "Het album is net zo intens en bombastisch als het debuut, maar ditmaal minder melancholisch van toon en een stuk persoonlijker, melodieuzer en toegankelijker." Zo luidt het persbericht. 'Transience' is geproduceerd door John Cornfield (Muse en Oasis) en geremastered door Brian Lucey (Sigur Ros, The Black Keys).

In april en mei gaat Lesoir opnieuw naar China voor een drie weken durende tour langs podia en festivals. Eenentwintig shows, met als afsluiter het prestigieuze Midi festival in Shenzhen.

Via 3voor12 limburg is de eerste track 'Big Talk Small Thoughts' al te beluisteren. Tevens kan je de eerste single 'Feet On The Ground' als video hier al bekijken en beluisteren.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg