'Come Together' positief motto van Kane 'Come Together' positief motto van Kane

Enthousiast publiek spreekt Kane aan

, Antoine Bongers (tekst) & Jochen Reinders (foto's)

'Come Together' positief motto van Kane

Enthousiast publiek spreekt Kane aan

Antoine Bongers (tekst) & Jochen Reinders (foto's) ,

Precies drie jaar na hun geweldige optreden komt Kane opnieuw naar de Rodahal in Kerkrade. Dinand zegt dat de band de vorige keer diep onder de indruk was van het enthousiaste publiek en dat vanavond opnieuw een feest moet worden.

Peter Beeker & Ongenode Gaste verzorgen het voorprogramma terwijl de hal al goed gevuld is. Peter en zijn Ongenode Gasten blijken de ideale opwarmer voor Kane te zijn. Lekker stevig met regelmatig scheurende gitaren en een ritme dat je snel in zijn macht neemt.

Kane komt op met het toepasselijke 'I Love This City', refererend aan de goede herinneringen van de vorige show. Op de vraag of het weer zo’n feest gaat worden blijkt uit het gejuich dat de chemie tussen band en publiek hiervoor zal gaan zorgen. Uit het plezier dat Dinand, Dennis, Robin, Daniele en Bram uitstralen blijkt dat het er alle schijn van heeft weer een speciale avond gaat worden.

Even na negen uur vraagt Dinand aandacht voor de wereldwijde campagne van het WWF, Earth Hour. Hij vraagt of de lampen in de Rodahal alllemaal een minuut uit kunnen, ook die achter de bar en of men een minuut stil wil zijn. Het publiek geeft hier graag gehoor aan en hierna vervolgt Kane zijn spetterende show. Enkele nummers van hun nieuwe album, 'Come Together', komen voorbij, maar ook een selectie uit hun ruime repertoire hits wordt ten gehore gebracht. Lekker stevige nummers zoals 'Rain Down On Me', 'Damn Those Eyes' en 'Something To Say'.

Tijdens de gevoeligere nummers zingen de in ruime mate aanwezige vrouwelijke bezoekers  zacht mee. Zo volgen 'No Surrender', 'High Places' en 'Love Over Healing' (bekend van de film Komt Een Vrouw Bij De Dokter).

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg