Niet van suiker Niet van suiker

Fotoverslag Bokpop Hiphop Zaterdag

, Lotte van den Acker

Niet van suiker

Fotoverslag Bokpop Hiphop Zaterdag

Lotte van den Acker ,

Afgelopen weekend vond voor de tweede maal Bokpop Hiphop Zaterdag plaats. In een regenachtig Valkenburg traden onder andere Fresku, Kleine Viezerik, Dret & Krulle, Het VerZet! en De Nachtploeg op. Lotte van den Acker was ter plekke voor een fotoverslag.

Fotoverslag Bokpop Hiphop Zaterdag

De tweede editie van de Bokpop Hiphop Zaterdag werd dit jaar, ondanks de regen, drukker bezocht dan vorig jaar. Het festival vond wederom plaats in het Openluchttheater Valkenburg, hetgeen Bokpop het hoogst gelegen festival van Nederland maakt. De line-up bestond uit een breed programma en ook het publiek was erg divers. Jong en oud, backpacks en Blackberry's: allemaal niet van suiker. 

De dag begon met optredens van de winnaars van de Bokpop Hook Up Contest: True Villain, Batja! en Red Ribbon met tussendoor een aantal breakdance showcases door het Heerlense Trashcan Heroes.

De avond werd afgetrapt door Keizer, waarna De Nachtploeg, Dret & Krulle, Kleine Viezerik en Het VerZet! dikke optredens neerzetten. Fresku sloot, net als vorig jaar, het festival af met een pure show die het theater op zijn grondvesten liet beven.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg