Het VerZet sluit zich aan bij Hof Van Jaeden Het VerZet sluit zich aan bij Hof Van Jaeden

Jonge Heerlenaren tekenen op Utrechts label

, Maurice Kamps

Het VerZet sluit zich aan bij Hof Van Jaeden

Jonge Heerlenaren tekenen op Utrechts label

Maurice Kamps ,

De hiphopgroep Het VerZet maakte dit weekend bekend haar debuutcd op Hof Van Jaeden Records uit te gaan brengen.

Jonge Heerlenaren tekenen op Utrechts label

'Onderdakloos' is de titel van het derde op YouTube verschenen  filmpje van het Heerlense Het VerZet. Met de'Dak Cypher'-videoclips laten de jonge rappers hun diversiteit horen over klassieke hiphopbeats. In het voorlopig laatste deel van de saga maken ze bekend getekend te hebben op Hof Van Jaeden, het jonge label van voormalig Stropstrikker JAE.

 

 

Het VerZet ontstaat als twee Heerlense hiphopcrews, Battle Royale  en T.I.P.B., elkaar ontmoeten bij de eerste editie van hiphopfeest 'Check One Two'. Snel daarna besluiten ze samen hun krachten te bundelen en is Het VerZet geboren.
.
In 2007 presenteren ze tijdens een 'pre-release party' in Nieuwe Nor een promo video. De afgelopen drie jaar liet het eerste album op zich wachten, maar vestigen de uiterst jonge rappers hun naam met optredens en freestyle sessies. Vorig jaar verschijnen de 'Dakloos' cypher pt.1 en de 'Onderdak' cypher pt.2 clips, die zonder veel promotie hun weg vinden op het net.

 
Wanneer de debuutcd uit komt op het Utrechtse label is niet duidelijk, wel is bekend dat de zeven Heerlenaren zaterdag 5 februari te zien zijn tijdens de Hof Van Jaeden VS Samensterk Records-labelnight in Tivoli De Helling Utrecht.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg