Bands uit de regio Weert krijgen live airplay Bands uit de regio Weert krijgen live airplay

Look@yourself in de Bosuil

, Ron Loontjens

Bands uit de regio Weert krijgen live airplay

Look@yourself in de Bosuil

Ron Loontjens ,

Look@yourself is een live podium in Weert waar alle bands, muzikanten, dichters, schrijvers welkom zijn. Voor sommige bands is het goed een spiegel voor te houden. De een komt er sterker uit dan de ander.

Look@yourself in de Bosuil

Look@yourself is een live podium zonder drempel waar alle bands, muzikanten, dichters, schrijvers welkom zijn. Voor sommige bands is het goed een spiegel voor te houden. De een komt er sterker uit dan de ander. Bij dit radioprogramma, opgenomen in de Bosuil te Weert, maken bands een liveopname van drie nummers welke uitgezonden wekelijks wordt door omroep 3ML, omroep WeertFM, omroep VOX en omroep Peel&Maas. De uitzending wordt gepresenteerd door Jos van Rens.

De avond werd geopend door Suicide Chocolat Cake. Suicide Chocolate Cake uit drie gasten uit Venlo die ongecompliceerde rock maken. Het geheel klinkt lekker. Jammergenoeg duurde het maar drie nummers. Kort maar krachtig. Goed. Ik ga er van uit dat ik ze nog wel eens tegen kom.

Berke, de jeugdvriend van MacBukkum weet het nog. Macbukkum is een onvervalste troubadour uit Leudal en schrijft satire, humor, en romantiek met een knipoog naar het Leudal. Jeugdherinneringen in het dialect. Berke, Berke, witste nog.

Skyway Avenue uit Brabant treedt vandaag voor het eerst op met Silke, de nieuwe zangeres. Het is duidelijk te horen dat ze beïnvloed zijn door Jimi Hendrix en Stevie Ray Vaughan. Het jamwerk laat niets te wensen over. Bij een stroomstoring leek het erop dat bij de soundcheck een metronoom nodig was. Dit was echter niet het geval.
Het is jammer dat Silke’s frêle stem wordt ondergesneeuwd door het gitaargeweld van gitarist Niels. Kwalitatief is het goed, maar hij wil zijn bandleden wel eens vergeten. En speel alsjeblieft nooit meer het intro van 'Smoke On The Water' bij een gig. Not done. 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg