Lucky Fonz & De Felle Kleuren laten Nieuwe Nor zingen Lucky Fonz & De Felle Kleuren laten Nieuwe Nor zingen

Een fotoverslag van Lucky Fonz & De Felle Kleuren

, Bart Notermans

Lucky Fonz & De Felle Kleuren laten Nieuwe Nor zingen

Een fotoverslag van Lucky Fonz & De Felle Kleuren

Bart Notermans ,

Afgelopen donderdag speelde Lucky Fonz met zijn Felle Kleuren in poppodium Nieuwe Nor. Als voorprogramma nam Lucky Fonz de Tilburgse singer/songwriter Eefje mee. 3VOOR12/Limburg was erbij voor een fotoverslag.

Een fotoverslag van Lucky Fonz & De Felle Kleuren

De zaal is muisstil als het licht dimt en Eefje de Visser het podium betreed, aangekondigt door Lucky Fonz III himself. Al bij de eerste akkoorden pak ze het publiek in met haar pure, Nederlandstalige liedjes. Voornamelijk worden de nummers gespeeld van het onlangs verschenen debuutalbum 'De Koek'.

Na een half uur is het podium klaar gemaakt voor Lucky Fonz & De Felle Kleuren. Lucky Fonz III vierde onlangs zijn 5-jarig jubileum in de showbizz in Paradiso, Amsterdam. Vandaag staat Lucky Fonz in een iets wat kleiner podium met band. De sfeer zit er al meteen in, want ook in Heerlen weet Lucky het publiek bij zijn show te betrekken. Men kan de hele show door vragen blijven stellen aan de band. "Steek dan wel eerst je hand op!", zegt Otto Wichers (Lucky Fonz' echte naam), voordat de show begint. De band heeft er duidelijk zin in en de vrolijke liedjes zoals 'Ik Heb Een Meisje' en 'Jongens' worden door het hele publiek meegezongen.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg