3VOOR12/Limburg nieuwsflits 3VOOR12/Limburg nieuwsflits

Het laatste nieuws van Limburgse bodem

, Bart Notermans

3VOOR12/Limburg nieuwsflits

Het laatste nieuws van Limburgse bodem

Bart Notermans ,

Met: Win 'luchtig' privé concert / Drie dagen Booch! / Lesoir presenteert haar debuutalbum / Two Days Left brengt e.p. uit

Het laatste nieuws van Limburgse bodem

In deze nieuwsflits vind je het laatste muzieknieuws van Limburgse bodem. Heb je zelf ook nieuws of tips uit de regio? Mail dit dan naar info@3voor12limburg.nl!

Luchtig privé concert te winnen op het Zomerparkfeest in Venlo

Dazzled Kid, een van de hoofdartiesten van het komende Zomerparkfeest in Venlo (11t/m14 aug), zal voorafgaand aan zijn optreden op zaterdagavond een privéconcert geven in een luchtballon. Slechts vier gelukkigen maken kans op dit luchtig concert. Het Zomerparkfeest gaat de vier exclusieve plekken verloten onder de ruim duizend Vrienden van het Zomerparkfeest. De ballon zal tijdens het festival opstijgen vanuit het Julianapark.

Meer info: http://www.zomerparkfeest.nl
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Booch! = drie dagen toekomstmuziek in Heerlen!

Nieuw jaar, nieuwe naam, nieuwe locatie. Het jaarlijkse festival Booch! heeft niet alleen ene nieuwe naam, het festival staat ook van 12 tot en met 14 augustus op het Pancratiusplein en organiseert dit jaar geen twee maar drie dagen een gevarieerd programma. Met Limburgse top acts als Audiofeel, Pavarana en ForgetToForgive. Buiten onze Limburgse artiesten zie er ook o.a. Jacqueline Govaert, Destine, The Kleptones en de Akense reggaegrootheid Sebastian Sturm. 

Meer info: http://www.booch.nl
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Lesoir presenteert haar debuutalbum

De Maastrichtse prog/rockband heeft al een druk jaar achter haar rug. Deelname aan Nu Of Nooit (finale), een toer door het Verenigd Koningrijk en speelde ze afgelopen zomer op de vele festivals in Nederland. Tussendoor is er hard gewerkt om hun debuutalbum af te ronden. Op zaterdag 10 september vanaf 20 uur zal het album officieel gepresenteerd worden in de Muziekgieterij, Maastricht. Daarnaast zullen zij ook hun videoclip presenteren. De entree is gratis.

Meer info: http://www.lesoirmusic.com
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Two Days Left brengt e.p. uit.

Op vrijdag 2 september zal Two Days Left uit Venlo hun e.p. 'Troubled Hearts Of Millionaires and Movie Gods' presenteren tijdens een release show in Perron55 te Venlo. De bands Darkest Dawn en As Enemies Arise zullen het voorprogramma verzorgen.

Meer info: http://www.twodaysleft.nl

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg