Drieluik: interview met Lesoir Drieluik: interview met Lesoir

De aanloop naar Club 3VOOR12/Limburg op 22 april

, Jörg de Groot

Drieluik: interview met Lesoir

De aanloop naar Club 3VOOR12/Limburg op 22 april

Jörg de Groot ,

In de aanloop naar de Club 3VOOR12/Limburg avond op 22 april aanstaande in Perron 55, willen we graag de bands die optreden even kort aan de tand voelen. Wat houdt ze bezig, wat drijft hen, wat verwachten ze van de avond en wat mogen de bezoekers verwachten. We stellen elke band dezelfde vijf vragen. In dit tweede deel van het drieluik het woord aan: Lesoir.

De aanloop naar Club 3VOOR12/Limburg op 22 april

In de aanloop naar de Club 3VOOR12/Limburg avond op 22 april aanstaande in Perron 55, willen we graag de bands die optreden even kort aan de tand voelen. Wat houdt ze bezig, wat drijft hen, wat verwachten ze van de avond en wat mogen de bezoekers verwachten. We stellen elke band dezelfde vijf vragen. In dit tweede deel van het drieluik het woord aan: Lesoir

We volgen jullie al wat langer en we weten het nodige waaronder de plaats in de finale van Nu of Nooit 2011, maar toch nog even als korte introductie: Wie en wat is Lesoir? "Lesoir is een Maastrichtse band met een vleugje België en een vleugje Utrecht. De band is in 2009 opgericht (o.a. met ex-leden van Maze). Lesoir is een band die verder kijkt dan het liedje en vooral gaat voor de live ervaring. Lesoir staat voor het avondgevoel in een grote stad: donker, rauw en puur, waarbij de verschillende emoties elkaar versterken. Dit wordt samengevat in de muzikale stijl van de band, die in het midden ligt tussen groovy gitaar-riffs en psychedelische escapades, een stevige alternatieve sound met veel ruimte voor dynamiek en sfeer." 

Wat drijft jullie als band, wat houdt jullie bezig? "Op dit moment willen we graag de plaat gaan uitbrengen die we een tijdje terug hebben opgenomen in Brussel met de producer van Arno en Ghinzu. Ook zijn we bezig met een aantal visuele aspecten die we live willen gaan inzetten om zo het publiek nog meer mee te slepen in onze muzikale visie. Verder zijn we vol op bezig met de voorbereidingen van onze aankomende UK tour." 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg