Inschrijving Nu of Nooit 2011 is geopend Inschrijving Nu of Nooit 2011 is geopend

Welke Limburgse band wint een optreden op Pinkpop 2011

, Joost Bazelmans

Inschrijving Nu of Nooit 2011 is geopend

Welke Limburgse band wint een optreden op Pinkpop 2011

Joost Bazelmans ,

Denk je dat je band meer kan dan optreden op de verjaardagsfeestjes van de familie? En dat je klaar bent voor het grote werk? Schrijf je dan in voor Nu of Nooit 2011. En wie weet sta je volgend jaar op Pinkpop.

Welke Limburgse band wint een optreden op Pinkpop 2011

 

Terwijl Sungrazer druk bezig is om een nog grotere naam te maken na de winst van Nu of Nooit 2010 is de inschrijving van Nu of Nooit 2011 alweer geopend. Denk je dat je je kunt meten met bands als Sungrazer, Kings of the Day en Viberider? Schrijf je dan in voor Nu of Nooit 2011. Na de sluiting van de inschrijftermijn, wordt een pre-selectie gemaakt van 25 bands die verdeeld over vijf voorronden zichzelf mogen bewijzen. Uit de voorrondes komen vijf bands voort voor de grote finale op 13 maart in Parkstad Limburg Theaters in Heerlen.

De winnaar van Nu of Nooit mag zoals gewoonlijk optreden op Pinkpop en op de Pinkpop presentatie in Paradiso in Amsterdam.

De data van de voorrondes zijn inmiddels bekend.
Zaterdag 22 januari
Zaterdag 29 januari
Zaterdag 5 februari
Zaterdag 12 februari
Zaterdag 19 februari.
De finale wordt op zondag 13 maart gehouden. Ditmaal in Parkstad Limburg Theaters in Heerlen.
Inschrijven voor Nu of Nooit 2011 kan via de website van Stichting Popmuziek Limburg (www.spl.nl). De inschrijving sluit op 5 november
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg