3VOOR12’s Hollandse Nieuwe op de Popronde in Heerlen

Geen vis maar muziek van nieuwe artiesten

redactie ,

Donderdag 30 september wordt de Popronde in Heerlen voorzien van Hollandse Nieuwe. Geen haring in dit geval maar muziek van Hollandse Nieuwe Artiesten, een initiatief van 3VOOR12. Popronde biedt een podium aan minder bekende bands en solo artiesten. In samenwerking met de Popronde wordt er een speciaal Hollandse Nieuwe podium opgezet.

Geen vis maar muziek van nieuwe artiesten

Donderdag 30 september 2010 wordt de Popronde in Heerlen voorzien van Hollandse Nieuwe. Geen haring in dit geval maar muziek van Hollandse Nieuwe Artiesten, een initiatief van 3VOOR12. Popronde biedt een podium aan minder bekende bands en solo artiesten. In samenwerking met de Popronde wordt er een speciaal Hollandse Nieuwe podium opgezet.

Verspreid over verschillende gelegenheden in de binnenstad van Heerlen zullen diverse artiesten acte de presence geven waarbij legio muziekstijlen aan de bod komen waaronder dance, electro, singer-songrwiter, pop en rock. Voor ieder wat wils.

Het Hollandse Nieuwe podium in Heerlen is te vinden in De Romein op het Pancratiusplein. De drie bands die er spelen zijn:
 
Corijn (singer/songwriter) - 21.00u
Marlon Penn (alternative rock) - 22.30u
The Cosmic Carnival (pop/rock) - 0.00u

Alles over de Hollandse Nieuwe staat hier en meer info over de Popronde is hier te vinden.