Geen recensies van Pinkpop 2010 op 3VOOR12/Limburg Geen recensies van Pinkpop 2010 op 3VOOR12/Limburg

Wel diverse live- en sfeerverslagen

, Redactie

Geen recensies van Pinkpop 2010 op 3VOOR12/Limburg

Wel diverse live- en sfeerverslagen

Redactie ,

Vrijdag start de 41e editie van Pinkpop, het oudste popfestival van Nederland. Sinds 2006 bracht 3VOOR12/Limburg uitgebreid verslag vanaf Pinkpop in de vorm van meerdere concertrecensies per dag. Dat zal vanaf dit jaar niet meer het geval zijn.

Wel diverse live- en sfeerverslagen

Vrijdag start de 41e editie van Pinkpop, het oudste popfestival van Nederland. Sinds 2006 bracht 3VOOR12/Limburg uitgebreid verslag vanaf Pinkpop in de vorm van meerdere concertrecensies per dag. Dat zal vanaf dit jaar niet meer het geval zijn. Dit in goed overleg met de landelijke redactie van VPRO 3VOOR12.

Dat wil niet zeggen dat de lokaalredactie van Limburg niet aanwezig is op Pinkpop, echter, de verslaggeving zal er voortaan anders uitzien. Voor alle reportages en recensies kun je terecht op de vernieuwde festivalsite van 3VOOR12. Leden van 3VOOR12/Limburg werken hier aan mee. Zo vind je een aantal maal per dag een sfeerreportage op de festivalsite en op 3VOOR12/Limburg.

Voorafgaand aan Pinkpop zendt L1 Radio donderdagmiddag tussen 13.00u en 17.00u de Pinkpop 40 uit. In deze speciale uitzending van het dagelijkse programma Uitzendbureau presenteren Tim op het Broek en Pierre Oitmann een overzicht van de eerste veertig edities van Pinkpop. Tijdens Pinkpop zijn de heren ook aanwezig om live verslag te doen. Bovendien interviewt Tim op het Broek gedurende het driedaagse festival diverse artiesten en Jan Smeets. Stem af op L1 Radio als je thuis blijft.

Wil je zien wat de medewerkers van 3VOOR12 doen op Pinkpop? Volg ze dan live op Twitter:

3VOOR12 (@3VOOR12)
3VOOR12/Limburg (@3VOOR12Limburg)
Atze de Vrieze (@atzedevrieze)
Bart Notermans (@bartnotermans)
Eric Corton (@ericcorton)
Erik Luyten (@erikluyten)
Erik Zwennes (@derique)
Fiona Fortuin (@fionafortuin)
Film It Yourself (@fiyconcerts)
huub Krauth (@huubkrauth)
Ingmar griffioen (@ingmarg)
Pierre Oitmann (@audiotist)
Reinier Bruijne (@reibru)
Ron van der Sterren (@pindsvin)
Silvy Broeren (@productiegrrl)
Stephan van Peursem (@stephanvanp)
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg