Kane leeft nog steeds van oude succes nummers Kane leeft nog steeds van oude succes nummers

Kane in Kerkrade

, Nadia Hagen

Kane leeft nog steeds van oude succes nummers

Kane in Kerkrade

Nadia Hagen ,

Op zaterdag 20 maart speelde Kane voor het eerst in de uitverkochte Rodahal in Kerkrade. Het publiek was vooral enthousiast over het feit dat eindelijk weer een grote Nederlandse band de weg naar Limburg heeft gevonden en klapte flink mee met de oude hits.

Kane in Kerkrade

Zanger Dinand Woesthoff van het Haagse Kane moest bekennen nog nooit in Kerkrade geweest te zijn. Het werd ook weer eens tijd dat een grote Nederlandse groep naar het zuiden afzakte. Binnen no-time was het concert uitverkocht en de Rodahal zat dan ook op met drieduizend bezoekers bomvol.

Na de support act Lisa Lois, die net haar debuutalbum ‘Smoke’ heeft uitgebracht, betrad Kane het podium. Het duo met band is op dit moment op de ‘No Surrender’-clubtour. De Rodahal was het grootste podium tijdens de tournee, waarin nieuwer materiaal met oude hits werd afgewisseld.

Ook al zijn de heren inmiddels wat ouder geworden, de dames van alle leeftijden staan achter de mannen. Na de eerste vier nummers werden de eerste jonge dames hyperventilerend uit het publiek getrokken. De band liet zich hierdoor niet afleiden en moedigde het publiek aan mee te zingen en te klappen. Op de helft van het concert leek de band een dip te hebben. Deze werd vooral door oude hits gered (‘Hold On’, ‘Shot Of A gun’ en ‘Rain On Me’), die flink werden meegezongen.

Het was leuk weer eens een grote band in Kerkrade gezien te hebben. Respect voor Dinand die met een longontsteking het podium heeft betreden. Het was wel jammer dat Kane vooral van hun oude hits moet leven.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg