Complexx wint eerste prijs Kunstbende 2010 Complexx wint eerste prijs Kunstbende 2010

Ook Bite My Wire en Milou Desar vallen in de prijzen

, Bart Notermans

Complexx wint eerste prijs Kunstbende 2010

Ook Bite My Wire en Milou Desar vallen in de prijzen

Bart Notermans ,

Kunstbende is al 20 jaar dé landelijke wedstrijd voor jong en creatief talent. Door het hele land werden afgelopen maanden voorrondes gehouden en in elke provincie een regiofinale. Ook dit jaar vond de regiofinale van Limburg weer plaats in de Stadsschouwburg én museum Het Domein van Sittard.

Ook Bite My Wire en Milou Desar vallen in de prijzen

Gisteren vond in de Stadsschouwburg van Sittard de regiofinale van Kunstbende 2010 plaats. In verschillende disciplines werd gestreden om een finaleplek op 17 april in de Westergasfabriek te Amsterdam.

De Sittardse band Complexx wist in de categorie muziek de jury te overtuigen met hun aanstekelijke rock en behaalde hiermee de eerste prijs. Vorig jaar haalde Complexx nog de derde prijs met Kunstbende en nam in dat jaar ook deel aan zowel Popsport en Podiumvrees. Ook Bite My Wire uit Geleen speelde niet onverdienstelijk en wist een tweede prijs in de wacht te slepen. Derde werd singer/songwriter Milou Desar uit Venlo. Uit de handen van Pinkpopbaas Jan Smeets en gedeputeerde Odile Wolfs van provincie Limburg werden de prijzen in ontvangst genomen.

Naast de gewonnen prijzen krijgen alle drie de finalisten van 3VOOR12/Limburg een photoshoot aangeboden.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg