Diggy Dex zoekt Eva

Zangtalent gezocht voor optreden tijdens clubtour

redactie ,

Rapper Diggy Dex begon zijn carriere in De Amersfoortse Coörperatie (D.A.C.) met onder andere Jiggy Djé, Grootmeester Jan en Wudstik. Deze zomer scoorde hij solo een nummer één hit met ‘Slaap Lekker (Fantastig toch)’, dat hij opnam met de Vlaamse zangeres Eva de Roovere, die tijdens zijn aanstaande tournee echter ontbreekt.

Zangtalent gezocht voor optreden tijdens clubtour

In het kader van promotie van de vrijdag verschenen nieuwe single ‘Vandaag’ en het medio 2010 geplande nieuwe album tourt Diggy Dex in de maanden januari en februari langs diverse podia in Nederland. Vrijdag 5 februari verzorgt de rapper een optreden in Fenix in Sittard.

Tijdens de clubtour zal Diggy Dex worden bijgestaan door een vijfkoppige liveband en Nederlands kampioen turntablism dj DNS. Zijn ‘eigen’ Eva de Roovere zal echter ontbreken. Om deze leegte aan zijn zijde op te vullen is Dex nu op zoek naar een ‘lokale Eva’! Per stad / regio van de clubtour kunnen lokale zangeressen zich door middel van een autitie op Youtube aanmelden om samen met Diggy Dex op het podium het nummer 'Slaap lekker (Fantastig toch)' ten gehore te brengen.

Zangeressen die het aandurven om op het podium naast Diggy Dex het door Eva de Roovere gezongen refrein te zingen, kunnen hiervoor auditie doen door het aanleveren van hun eigen versie in de vorm van een Youtube-clip. Diggy Dex zal vervolgens al zijn Eva’s in spe bekijken en zo een keuze maken voor zijn nieuwe ‘liefde’. Voorwaarde voor deelname is dat de zangeres al wel over enige zangervaring beschikt en afkomstig is uit de stad / regio van de clubtour.

De auditieronde is inmiddels gestart en eindigt op donderdag 28 januari. Alle aanmeldingen zijn te bekijken via het Youtube-kanaal van Diggy Dex's agency.