Is Lambshade klaar voor het Taubertal Open Air Festival? Is Lambshade klaar voor het Taubertal Open Air Festival?

Limburgers vertegenwoordigd op Emergenza

Is Lambshade klaar voor het Taubertal Open Air Festival?

Limburgers vertegenwoordigd op Emergenza

A.s. woensdag begint weer de bandcontest Emergenza in Nederland. Ook dit jaar zullen we zien welke Nederlandse band geschikt is voor ’s werelds grootste festival voor opkomende bands. Limburg wordt ook vertegenwoordig, en wel door Lambshade.

Limburgers vertegenwoordigd op Emergenza

Al jaren is het Steinse Lambshade bezig om te kunnen staan waar ze nu staan. Na enkele veranderingen van bandleden, waarin de basis altijd wel hetzelfde is gebleven, is Lambshade nu precies zoals ze zouden moeten zijn. Met een basis van rockende pop muziek, enkele vleugjes metal, en stampende breaks als toefje erbovenop.

 Komende woensdag spelen de heren in 013, waar ze mee doen aan 1st step, round 2, no. 5 van de Emergenza bandcontest. Deze wedstrijd, waar opkomende bands centraal staan, is internationaal bekend en kent voorrondes in honderdvijftig steden over de hele wereld. De absolute winnaar hiervan komt te spelen met beroemde bands voor een publiek van dertigduizend mensen.

Is Lambshade hier klaar voor? Je mag je eigen mening vormen op woensdag 24 februari in de Bat Cave van 013, waar ze zullen strijden voor een plaatsje op het podium van het Taubertal Open Air Festival.


#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg