C-mon & Kypski laat Heerlen stuiteren C-mon & Kypski laat Heerlen stuiteren

Nieuwe Nor de perfecte locatie voor een knus, energiek feest

, Maykel Loomans

C-mon & Kypski laat Heerlen stuiteren

Nieuwe Nor de perfecte locatie voor een knus, energiek feest

Maykel Loomans ,

C-mon & Kypski staan bekend om hun opzwepende shows, en dit was ook deze zaterdag niet minder waar. Een combinatie van oudere platen en hun nieuwe repertoire zorgde voor een mooie mix waar het publiek geen moment stil bij kon blijven.

Nieuwe Nor de perfecte locatie voor een knus, energiek feest

Er zijn weinig grensoverschrijdende bands als C-mon & Kypski. Naast letterlijk de halve aardbol te zijn rond gegaan vorig jaar, brachten ze eind 2009 het album 'We Are Square' uit met een vernieuwende mix van muziekstijlen. De band maakte er in de Nieuwe Nor een groot feest van, waarin ze zeer goed hun oude en nieuwe repertoire wisten te combineren.

Het duurde nog geen minuut, praktisch al bij de eerste tonen wist de band al zijn energie over te brengen op het publiek. Een overgroot deel daarvan danste en zong er vrolijk op los, met het bekende 'papapa'-en als hoogtepunt. Het mooiste aan de avond was echter dat - hoewel de band al op flink wat podia heeft gestaan en ze ook fysiek een steeds groter podium nodig hebben - ze een ontzettende intieme, toegankelijke sfeer hebben weten neer te zetten.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg