Het zomerparkfeest gaat weer van start Het zomerparkfeest gaat weer van start

Venlo vier dagen lang in de ban van kunst, cultuur en muziek

, Joost Bazelmans

Het zomerparkfeest gaat weer van start

Venlo vier dagen lang in de ban van kunst, cultuur en muziek

Joost Bazelmans ,

Morgen begint het zomerparkfeest in Venlo weer. Vier dagen lang zullen op vijf podia verschillende acts opgevoerd worden, variërend van muziek tot beeldende kunst. En dit jaar zal 3VOOR12/Limburg alle vier de dagen met en groot team aanwezig zijn om een verslag te doen van de hipste en nieuwste bands van dit moment.

Venlo vier dagen lang in de ban van kunst, cultuur en muziek

Ieder jaar is het weer raak in Venlo. Dan wordt het in het centrum gelegen Julianapark omgetoverd tot een festivalterrein met vijf podia waar een grote variatie aan kunst, cultuur en muziek te zien is. En het mooiste is dat het ook nog gratis is, waardoor het zomerparkfeest het grootste gratis festival in Nederland is. En daar mogen de verslaggevers en fotografen van 3VOOR12/Limburg natuurlijk niet ontbreken.

Het zomerparkfeest heeft wat muziek betreft weer een mooi programma samengesteld. Natuurlijk zijn er de grote namen, zoals Caro Emerald, DeWolff, The Mad Trist en The New Cool Collective (met Typhoon), maar ook minder bekende, maar daardoor niet minder interessante namen, zijn te zien op de podia van het zomerparkfeest. Met een team van drie schrijvers en twee fotografen zal 3VOOR12/Limburg uitgebreid verslag doen van deze bands en ter plaatste een verslag online zetten. Hiervoor heeft 3VOOR12/Limburg de medewerking gekregen van de redactie van de 'Parkpraot', waarvoor dank.

Donderdagavond zal het eerste verslag online komen en we gaan door tot zondagavond. Mis het dus niet en blijf de website in de gaten houden. Je kunt ons natuurlijk ook volgen op Twitter (@3VOOR12Limburg), zodat je direct op de hoogte bent als er een nieuw artikel online gezet wordt.

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg