Record Store Day in Limburg Record Store Day in Limburg

17 april in Venlo, Sittard en Heerlen

, Maurice Kamps

Record Store Day in Limburg

17 april in Venlo, Sittard en Heerlen

Maurice Kamps ,

Ook al leven we in het downloadtijdperk, iedereen weet dat het kopen van muziek beter voor je karma is. Om je de weg te helpen vinden naar het muzikale nirvana werd Record Store Day in het leven geroepen. Exclusieve, alleen zaterdag verkrijgbare muziekdragers moeten je over de drempel heen helpen.

17 april in Venlo, Sittard en Heerlen

Record Store Day vond twee jaar geleden voor het eerst plaats in Amerika. Inmiddels is het uitgegroeid tot een officiële feestdag in meer dan duizend onafhankelijke platenzaken verspreidt over vier continenten en achttien landen.


In Nederland zijn vierenzestig winkels bij de actie aangesloten en gaat ook de dag niet stilletjes aan onze provincie voorbij; zaterdag 17 april wordt de dag in Limburg gevierd in Sounds in Venlo, Satisfaction in Heerlen en Music Machine in Sittard.

In deze drie winkels zijn exclusieve vinyl en cd / dvd releases te koop die alleen op Record Store Day verkrijgbaar zijn van onder andere Queens Of The Stone Age, Gorillaz, Moss, Sonic Youth en El Pino & The Volunteers.

In Sounds zijn er aanstaande zaterdag bovendien optredens van Anneke van Giersbergen, Monks Avenue en skaveteraan Mark Foggo, die zaterdag zijn nieuwe album 'Mad' ten doop houdt.

Iedereen die bij de aangesloten winkels iets koopt ontvangt de gratis Record Store Day cd met nummers van onder andere The Mad Trist, Customs en The Opposites.

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg