Inschrijfperiode Nu Of Nooit 2010 geopend Inschrijfperiode Nu Of Nooit 2010 geopend

Wie staat er in 2010 op Pinkpop?

, Redactie

Inschrijfperiode Nu Of Nooit 2010 geopend

Wie staat er in 2010 op Pinkpop?

Redactie ,

Graag optreden voor een volle zaal en misschien zelfs op het podium van Pinkpop? Stichting Popmuziek Limburg maakt het wederom mogelijk. Stuur vóór 6 november je demo op en wie weet sta je op 21 februari in de finale!

Wie staat er in 2010 op Pinkpop?

De inschrijftermijn voor Nu Of Nooit 2010 is van start gegaan. Ook dit jaar kunnen weer 25 bands gaan strijden om een plekje op Pinkpop. De voorrondes worden op vijf verschillende plekken in de provincie gehouden. Denk jij dat je band er klaar voor is om zichzelf te presenteren aan het grote publiek; geef je dan nu op voor Nu of Nooit. 

Alle deelnemers aan Nu Of Nooit worden gepromoot, door middel van onder andere persberichten, posters, MySpace. De uiteindelijke winnaar speelt drie dagen na de finale al op de Pinkpop–perspresentatie in Paradiso in Amsterdam. Eerdere winnaars waren Concubine, Viberider, Kings Of The Day en Gé Reinders.

Stuur je demo vóór 6 november naar:

SPL
Nu of Nooit 2010
Postbus 203
6040 AE Roermond

Het is ook mogelijk om een link te sturen zodat de selectiejury daar muziek kan beluisteren. Er moeten dan wel minstens drie nummers opstaan.

Inschrijven kan nog tot uiterlijk vrijdag 6 november. Neem voor meer info contact op met Stichting Popmuziek Limburg: Linda Erkens of Alice Martens: 0475 – 399 292 / project@spl.nl of via: www.spl.nl

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg