The Last Christmas-competition zoekt artiesten The Last Christmas-competition zoekt artiesten

Win een jaar lang gratis NIEUWE NOR, inclusief oorkonde.

, Redactie

The Last Christmas-competition zoekt artiesten

Win een jaar lang gratis NIEUWE NOR, inclusief oorkonde.

Redactie ,

Tweede kerstavond staat dit jaar in het teken van ‘The Last Christmas’-Competition! Poppodium NIEUWE NOR zal deze avond het decor zijn van een bandcompetitie waarin de hits ‘Last Christmas’ en ‘All I Want For Christmas Is You’ centraal staan. Voor deze avond is poppodium NIEUWE NOR op zoek naar bands. Lijkt dit je wat? Lees dan snel verder.

Win een jaar lang gratis NIEUWE NOR, inclusief oorkonde.

Op zaterdag 26 december vindt de eerste editie van 'The Last Christmas'-Competition plaats. Poppodium NIEUWE NOR te Heerlen zal die vond het toneel zijn waar bands, hip hop acts en DJ's hun vertolking van de hits 'Last Christmas' van WHAM! en Mariah Carey's 'All I Want For Christmas' ten gehore brengen. Deze moeten ze op hun eigen manier en zo origineel mogelijk presenteren aan het publiek en de jury.

Deze versies zullen bejureerd worden door een deskundige jury bestaande uit Kerstmannen. Aan het einde van de rit voltrekt deze jury het vonnis en zal er één groep/band gekozen worden tot algehele winnaar van de competitie. Zij ontvangen de hoofdprijs: Een jaar lang gratis NIEUWE NOR, inclusief bijbehorende oorkonde.

Voor deze avond is de organisatie nog op zoek naar bands, dj's en hip hop acts. Dus: ben jij in voor een beetje humor en heb je zin om jouw vertolking van deze klassieke kersthits te presenteren? Stuur dan snel een mail naar assistent@nieuwenor.nl

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg