Complexx wint tweede voorronde Podiumvrees 2009 Complexx wint tweede voorronde Podiumvrees 2009

Wallace and The Coconuts maakt nog kans op finaleplek

, Pierre Oitmann

Complexx wint tweede voorronde Podiumvrees 2009

Wallace and The Coconuts maakt nog kans op finaleplek

Pierre Oitmann ,

Afgelopen zaterdag won de Sittardse rockband Complexx de tweede voorronde van de bandwedstrijd Podiumvrees. Complexx stond vorige maand nog in de halve finale van PopSport.

Wallace and The Coconuts maakt nog kans op finaleplek

Afgelopen zaterdag won de Sittardse rockband Complexx de tweede voorronde van de bandwedstrijd Podiumvrees, gehouden in Shaggy's Pub in Geleen. De tweede plek was voor Wallace and The Coconuts, dat nog kans maakt om in de finale te komen.

De jonge band Complexx timmert hard aan de weg. In februari stond Complexx ook al in de halve finale van PopSport, maar werd toen niet geselecteerd om door te gaan naar de finale in Mezz, Breda. Andere deelnemers tijdens de tweede voorronde van Podiumvrees waren Deathfall en Sonic Death Monkey. Aan deze bands had de jury blijkbaar een broertje dood.

Vorige week won The Methods de eerste voorronde van Podiumvrees in Cantina Ernesto's in Sittard. Toen werd Triple Dice tweede en is daarmee tevens kanshebber op een finaleplek. Aanstaande zaterdag worden de definitieve finalisten bekend gemaakt tijdens de derde voorronde in Down Town te Sittard.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg