Win een podiumplek op Breakfest! Win een podiumplek op Breakfest!

Jong DJ-talent krijgt de kans te draaien op Megaland Landgraaf

, Sander Stijnen

Win een podiumplek op Breakfest!

Jong DJ-talent krijgt de kans te draaien op Megaland Landgraaf

Sander Stijnen ,

Op zondag 30 augustus vindt op Megaland Landgraaf een 'lifestyle-event' plaats. Naam van het event: Breakfest. Een van de podia is omgedoopt tot het Beatbakkerij-podium, en biedt ruimte aan jong DJ-talent. Wie opent dit podium? Dat is de inzet van van een wedstrijd. Baile Phunk zoekt voor Breakfest getalenteerde DJ's die het Beatbakkerij-podium willen openen!

Jong DJ-talent krijgt de kans te draaien op Megaland Landgraaf

Op zondag 30 augustus 2009 vindt op Megaland Landgraaf een 'lifestyle-event' plaats: Breakfest. Een van de podia is omgedoopt tot het Beatbakkerij-podium, en biedt ruimte aan jong DJ-talent. Wie opent dit podium? Dat is de inzet van van een wedstrijd.

Dit jaar vindt de tweede editie van Breakfest plaats, hét jongeren lifestyle-event van Buro Pinkpop. Megaland Landgraaf staat hiermee één dag lang in het teken van muziek, dans, extreme sports en workshops. Beatbakkerij, een rondreizend Limburgs concept voor DJ-talent van Baile Phunk, mag het middagprogramma invullen op het Beatbakkerij-podium en geeft hiermee DJ's de kans om op een festival te staan. De programmering is al bijna rond, maar Beatbakkerij wil jong talent de kans geven om van zich te laten horen en organiseert daarom een wedstrijd. De prijs: een optreden op het Beatbakkerij-podium op Breakfest!

Wat je moet doen om dit te bereiken:

  • Stuur uiterlijk zondag 9 augustus een live opgenomen demomix in naar info @ bailephunk.com . Deze mix stuur je in een link (dus niet in de bijlage!)
  • Deze mix is voorzien van je DJ-naam en titel. In de mail staat je echte naam, adres, woonplaats en telefoonnummer.

Je moet aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Je bent lid van de Beatbakkerij-hyves: http://beatbakkerij.hyves.nl .
  • De demomix duurt tenminste 30 minuten en niet langer dan 70 minuten.
  • De mix is live opgenomen.
  • Je hebt nog niet eerder opgetreden op een feest van Beatbakkerij.

De winnaar krijgt vóór 20 augustus bericht. Succes!

Daarnaast is Beatbakkerij nog op zoek naar goede vocalisten, MC’s, en muzikanten die ervaring en zin hebben om op te treden met een DJ. Ook dat kun je laten weten via info @ bailephunk.com.

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg