The Killers én Novastar op Pinkpop The Killers én Novastar op Pinkpop

Jan Smeets bevestigt vandaag twee namen in Spits

, Pierre Oitmann

The Killers én Novastar op Pinkpop

Jan Smeets bevestigt vandaag twee namen in Spits

Pierre Oitmann ,

Jan Smeets maakt vandaag in de gratis dagblad Spits bekend dat The Killers én Novastar ook naar Pinkpop komen. The Killers spelen vóór de drie uur durende show van Bruce Springsteen. Festivalinfo zegt dat Neil Young ook een potentiële afsluiter is voor de veertigste editie van Pinkpop.

Jan Smeets bevestigt vandaag twee namen in Spits

Jan Smeets maakt vandaag in de gratis dagblad Spits bekend dat The Killers én Novastar ook naar Pinkpop komen. The Killers speelt vóór de drie uur durende show van Bruce Springsteen. De rockband uit Las Vegas is erg beïnvloed door Springsteen en heeft schijnbaar wijzigingen in haar tourschema gemaakt om The Boss aan het werk te kunnen zien.

Festivalinfo zegt dat Neil Young ook een potentiële afsluiter is voor de veertigste editie van Pinkpop. Jan Smeets is daar al jaren mee bezig en vorig jaar was het Weerter festival Bospop hem voor door de oude Canadese rocker te boeken. Volgens Festivalinfo “zal de provincie Limburg één miljoen euro bijdragen voor deze headliner“.

Het jubilerende festival in Landgraaf lijkt hiermee ook tegemoet te komen aan de oudere generatie Pinkpopgangers. Smeets zegt goed uit te pakken dit jaar. Op L1 TV beloofde hij nog meer “verrassingen”. Tot dusver bekend: Depeche Mode, Placebo, The Kooks, Miss Montreal, Bruce Springsteen, The Killers, Novastar.

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg