Leaf stopt met onmiddellijke ingang Leaf stopt met onmiddellijke ingang

“Een band werkt gewoon beter als alle neuzen dezelfde kant op staan”

, Pierre Oitmann

Leaf stopt met onmiddellijke ingang

“Een band werkt gewoon beter als alle neuzen dezelfde kant op staan”

Pierre Oitmann ,

De Limburgse toetsenist Stan Coppers reageert op het uit elkaar gaan van zijn band Leaf.

“Een band werkt gewoon beter als alle neuzen dezelfde kant op staan”

De Utrechtse popband Leaf stopt met onmiddellijke ingang. Dat maakt de band zojuist op zijn website bekend. Volgens de verklaring liggen “onderlinge verschillen ten grondslag aan deze beslissing”.

Stan Coppers uit Arensgenhout was de toetsenist van Leaf tijdens live-optredens van de band. Hij was al langer op de hoogte van de split, maar kijkt met vreugde terug op het afgelopen festivalseizoen, waarin Leaf de meest geboekte Nederlandse band was. “Voor mij was het de tijd van mijn leven om op al die mooie festivals en feesten te spelen”, beaamt Coppers. “Een band werkt alleen beter als alle neuzen dezelfde kant op staan.”

De leden van Leaf gaan ieder hun eigen weg, in samenspraak met het label 8ball Music. Enigszins zuur is het plotselinge uit elkaar gaan van Leaf wel; de nieuwe site staat nog maar korte tijd online en ook de nieuwe promotiefoto’s zijn pas recentelijk gepubliceerd. Stan Coppers ziet het einde van Leaf zeker niet als het einde van zijn eigen carrière. “Ik blijf in ieder geval proberen om zoveel mogelijk livemuziek te kunnen maken. Er kan nog van alles gebeuren.”

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg