LiveJam brengt plaat uit met regionale bands LiveJam brengt plaat uit met regionale bands

Gastmuzikanten in de startblokken voor nieuwe LiveJam

, Gijs Knop

LiveJam brengt plaat uit met regionale bands

Gastmuzikanten in de startblokken voor nieuwe LiveJam

Gijs Knop ,

Afgelopen najaar doken tien regionale bands de opnamestudio in om op kosten van Stichting LiveJam een plaat op te nemen. Het eindresultaat wordt op 8 maart 2009 in poppodium Fenix gepresenteerd. Vanaf zondag 8 februari gaan de LiveJam-sessies weer van start met diverse gastmuzikanten.

Gastmuzikanten in de startblokken voor nieuwe LiveJam

Afgelopen najaar doken tien regionale bands de opnamestudio in om op kosten van Stichting LiveJam een plaat op te nemen. De opnamesessies werden door professionele technici gecoacht. Het eindresultaat wordt op 8 maart 2009 in poppodium Fenix gepresenteerd. 

Vanaf zondag 8 februari gaan de LiveJam-sessies weer van start in poppodium Fenix. De eerste sessie wordt er één van het speciale soort. Vijf muzikanten uit de regio zijn gestrikt om de sessie aan elkaar te spelen. 

Het is inmiddels alweer dik drie jaar geleden dat muzikant Thijs Schrijnemakers (Stereo, ex-Alize, ex-Funkmonster) in poppodium Fenix in Sittard begon met het organiseren van de LiveJam-jamsessies. Sinds die tijd is de jamsessie van de kroeg naar de grote zaal verhuisd en traden er een aantal inmiddels bekende artiesten op,  zoals de bands Leaf, INFA, DeWolff en vele anderen.

Iedereen mag meedoen, instrumenten zijn aanwezig, maar kijken en luisteren mag natuurlijk ook. De zaal gaat open om 19.00u en LiveJam begint een half uur later. Natuurlijk staan de kaarsjes en nootjes weer op tafel!

Gastmuzikanten 8 februari:
Drums: Rick Maassen (Funkmonster)
Basgitaar: Nick McGrath (Action in DC, sessiemuzikant)
Gitaar: Maarten Cima (Izonix)
Gitaar: Wessel van de Kroef (INFA)
Saxofoon: Stijn Friederichs (Funkmonster)
Zang: Sander Ruijters (LiveJam)

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg