John Mayer en Kasabian ook op Pinkpop 2010 John Mayer en Kasabian ook op Pinkpop 2010

Headliner Pinkpopzaterdag nog niet bekend

, Pierre Oitmann

John Mayer en Kasabian ook op Pinkpop 2010

Headliner Pinkpopzaterdag nog niet bekend

Pierre Oitmann ,

Goed nieuws voor fans van de Amerikaanse singer/songwriter John Mayer. Hij staat namelijk op zaterdag 29 mei op Pinkpop. De Britse band Kasabian en zangeres P!nk worden eveneens officieel bevestigd door Buro Pinkpop.

Headliner Pinkpopzaterdag nog niet bekend

Goed nieuws voor fans van de Amerikaanse singer/songwriter John Mayer. Hij staat namelijk op zaterdag 29 mei op Pinkpop. Dat bevestigde Buro Pinkpop gisteravond laat.

Mayer geeft op woensdag 2 juni een concert in de HMH in Amsterdam. Het concert ging afgelopen zaterdag in de voorverkoop, maar was binnen enkele minuten compleet uitverkocht. Tot grote verbazing van de zanger zelf, zoals te lezen was op Twitter. Fans die buiten de boot visten voor John Mayer-kaartjes kunnen dus zaterdag 29 mei terecht op Pinkpop.

De Britse band Kasabian werd gisteravond eveneens bevestigd door Buro Pinkpop. Kasabian speelt op vrijdagavond op het hoofdpodium, voorafgaand aan Rammstein - die gisterochtend al officieel bevestigd werd. De meest recente plaat van Kasabian - 'West Ryder Pauper Lunatic Asylum' - werd door het Britse blad Q Magazine uitgeroepen tot beste album van 2009.

Jan Smeets verklapte gisterochtend ook al dat zangeres PInk in 2010 op Pinkpop speelt. Dit wordt nu officieel bevestigd door de organisatie. Een headliner voor zaterdag 29 mei is nog niet gevonden. Zaterdag start de voorverkoop voor Pinkpop 2010.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg