Gerard Ekdom gaat naar Omroep Venlo Gerard Ekdom gaat naar Omroep Venlo

3FM-dj maakt uurtje radio op lokale zender in teken van Serious Request

, Pierre Oitmann

Gerard Ekdom gaat naar Omroep Venlo

3FM-dj maakt uurtje radio op lokale zender in teken van Serious Request

Pierre Oitmann ,

Morgenmiddag tussen 14.00u en 15.00u is 3FM-ster Gerard Ekdom eenmalig te horen op het radiokanaal van Omroep Venlo. Dit tijdens de speciale Serious Request-uitzending van de lokale omroep, die de hele middag duurt.

3FM-dj maakt uurtje radio op lokale zender in teken van Serious Request

In het teken van de jaarlijks terugkerende geldinzamelactie Serious Request van 3FM, gaat diskjockey Gerard Ekdom donderdagmiddag een uur radio maken op Omroep Venlo. De lokale zender heeft een speciale actie opgezet, die morgen te horen is tussen 12.00u 's middags en 18.00u 's avonds.

Zojuist kreeg Ekdom in zijn programma Arbeidsvitaminen te horen dat hij donderdag wordt verwacht in de Venlose radiostudio. Deze uitnodiging kreeg hij van Omroep Venlo-hoofdredacteur Ruud Stikkelbroeck. Ekdom gaat plaatjes draaien tussen 14.00u en 15.00u. Luisteraars kunnen tegen betaling verzoekjes aanvragen en bieden op diverse items, waaronder een gesigneerd VVV-shirt.

Ekdom is een van de drie 3FM-dj's die dit jaar wordt opgesloten in het Glazen Huis, samen met Giel Beelen en Annemieke Schollaardt. Voor het eerst staat het Glazen Huis in het noorden van het land, namelijk in Groningen. Vanaf daar maken de dj's een marathonuitzending van 18 tot en met 24 december, waarbij ze niets mogen eten.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg