Provincie Limburg doet Rowwen Hèze cadeau aan Pinkpop Provincie Limburg doet Rowwen Hèze cadeau aan Pinkpop

Mando Diao en Noisettes maken programmering compleet

, Pierre Oitmann

Provincie Limburg doet Rowwen Hèze cadeau aan Pinkpop

Mando Diao en Noisettes maken programmering compleet

Pierre Oitmann ,

Buro Pinkpop heeft de laatste drie namen bekend gemaakt van het jubilerende festival. Rowwen Hèze, Mando Diao en Noisettes worden als laatste aan het affiche toegevoegd.

Mando Diao en Noisettes maken programmering compleet

Buro Pinkpop heeft de laatste drie namen bekend gemaakt van het jubilerende festival. Rowwen Hèze, Mando Diao en Noisettes worden als laatste aan het affiche toegevoegd. Daarmee is de programmering van de veertigste editie van Pinkpop definitief rond.

Rowwen Hèze speelde al een aantal maal op Pinkpop. De band uit het dorpje America was een verjaardagscadeautje van Provincie Limburg. “De Provincie Limburg laat veertig jaar Pinkpop natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan”, zegt Odile Wolfs, gedeputeerde cultuur, op de website van Pinkpop. “Wij kijken uit naar het schitterende jubileumprogramma en natuurlijk vooral naar ‘de dag dat heel Holland Limburgs lult’.” Enige tijd geleden werd er gefluisterd dat de Provincie Limburg 1 miljoen euro zou uittrekken om Neil Young naar Landgraaf te halen. Rowwen Hèze speelt op de zondag van Pinkpop.

De Britse band Noisettes speelt zaterdag als eerste in de tent, waardoor Nu Of Nooit-winnaar Kings Of The Day mogelijk mag spelen op één van de andere podia (zoals SAT2D vorig jaar en Mindfold in 2005). Het Zweedse Mando Diao staat gepland voor Pinkpopmaandag. De volledige programmering van Pinkpop vind je hier.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg