Jamestown winnaar Battle Of The Bands Jamestown winnaar Battle Of The Bands

Vier keer op rij 'Smells Like Teen Spirit'

, Pierre Oitmann

Jamestown winnaar Battle Of The Bands

Vier keer op rij 'Smells Like Teen Spirit'

Pierre Oitmann ,

De punkrockband Jamestown heeft gisteravond de finale van Battle Of The Bands gewonnen in de Muziekgieterij in Maastricht. De band kreeg de meeste stemmen uit het publiek, terwijl de jury de voorkeur gaf aan TV Off. Daarnaast moest iedere band een eigen interpretatie geven aan ‘Smells Like Teen Spirit’ van Nirvana.

Vier keer op rij 'Smells Like Teen Spirit'

 

De punkrockband Jamestown heeft gisteravond de finale van Battle Of The Bands gewonnen in de Muziekgieterij in Maastricht. De band uit de regio Sittard-Geleen kreeg de meeste stemmen uit het publiek, terwijl de driekoppige jury de voorkeur gaf aan TV Off. De combinatie van publieks- en jurybeoordeling viel uiteindelijk positief uit voor Jamestown, dat als prijs een demo-opname heeft gewonnen.

Andere bands die meededen aan de finale van Battle Of The Bands waren The Imagineers en Pilot Flame. Ondanks de volgens de jury “indrukwekkende groei” van beiden lag een overwinning buiten bereik. TV Off werd ruimschoots eerste qua jurypunten, al kwam de band volgens de publieksstemmen als laatste uit de bus. Daardoor werd TV Off in de uiteindelijke lijst tweede.

Een extra uitdaging die werd toegevoegd aan deze bandwedstrijd was een cover. Iedere band moest een eigen interpretatie geven aan ‘Smells Like Teen Spirit’ van Nirvana. TV Off combineerde het nummer met ‘Song 2’ van Blur en ‘YMCA’ van The Village People, andere bands bleven trouw aan de oorspronkelijke tekst.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg