Eshilo uit elkaar vanwege seksgrappen? Eshilo uit elkaar vanwege seksgrappen?

“Seks is leuk, maar er zijn ook andere dingen in het leven”

, Pierre Oitmann

Eshilo uit elkaar vanwege seksgrappen?

“Seks is leuk, maar er zijn ook andere dingen in het leven”

Pierre Oitmann ,

De electroband Eshilo uit Weert is uit elkaar. Dat meldt oprichter en bandlid Dolf Smolenaers aan 3VOOR12/Limburg. “We hadden allemaal niet de eerste prioriteit bij Eshilo liggen”, zegt Smolenaers. “Verder ging het veel te veel over seks altijd.”

“Seks is leuk, maar er zijn ook andere dingen in het leven”

De electroband Eshilo uit Weert is uit elkaar. Dat meldt oprichter en bandlid Dolf Smolenaers aan 3VOOR12/Limburg. “We hadden allemaal niet de eerste prioriteit bij Eshilo liggen”, zegt Smolenaers. “Voor mij was het Yesterday's Men en The Feromones, voor de gitarist Yesterday's Men. Niemand wilde de kar echt trekken bij Eshilo, daar had ik gewoonweg geen tijd voor. De muziek was het probleem niet.”

Daarnaast noemt Smolenaers nog een opmerkelijke reden voor het beëindigen van deze band. “Verder ging het veel te veel over seks altijd”, zo laat de muzikant weten. “Daar begonnen de toetsenist, Kim (Erkens, de zangeres, red.) en de gitarist steeds weer over en daar ergerde ik me vaak groen en geel aan. Seks is leuk, maar er zijn ook andere dingen in het leven.”

Zangeres Kim Erkens lacht om de uitlatingen van Dolf Smolenaers. Ze zegt zich te kunnen vinden in het feit dat Eshilo bij niemand de eerste prioriteit had. “Deel twee is Dolfs humor”, voegt ze er aan toe. Erkens is inmiddels ook al enige tijd met een andere band bezig, namelijk The Kroons uit Amsterdam. De muziek van The Kroons is wat toegankelijker en mixt electropop met hiphop. “Mensen snapten Eshilo niet zo goed”, concludeert Erkens.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg