Aanmeldingsperiode Grote Prijs verlengd Aanmeldingsperiode Grote Prijs verlengd

Diverse Limburgse bands hebben zich al ingeschreven

, Redactie

Aanmeldingsperiode Grote Prijs verlengd

Diverse Limburgse bands hebben zich al ingeschreven

Redactie ,

De aanmeldingsperiode voor de Grote Prijs van Nederland is verlengd tot en met zondag 26 april. Toch zijn er volgens de organisatie nu al een recordaantal inschrijvingen binnen. Ook zijn er al tenminste tien Limburgse bands die al het inschrijfformulier hebben opgestuurd naar de Grote Prijs.

Diverse Limburgse bands hebben zich al ingeschreven

De aanmeldingsperiode voor de Grote Prijs van Nederland is verlengd tot en met zondag 26 april. Toch zijn er volgens de organisatie nu al een recordaantal inschrijvingen binnen. Ook zijn er al tenminste tien Limburgse bands die al het inschrijfformulier hebben opgestuurd naar de Grote Prijs. Dit zijn Super 88, Circle Of Silence, Arkngthand, Early Adopters, Audiofeel, Yesterday's Men, Madi Hermens, 32 Ohm, Izonix en 21 Eyes Of Ruby.

De juryleden van de Grote Prijs 2009 is inmiddels ook bekend. Per categorie is er een apart juryteam. Dit jaar zijn onder andere Job de Wit (popjournalist), Mischa van de Ouweland (Popronde), Daan Spoek (MOJO) en Menno Timmerman (A&R-manager) als jurylid bij de Grote Prijs betrokken. De vier categorieën zijn Rock/Alternative, Singer/Songwriter, Dance/Producers en Hiphop.

De jury bepaalt aan de hand van de ingezonden tracks of de aangemelde act geselecteerd wordt voor de kwartfinales in juni. Per categorie worden dertig acts geselecteerd. Deze kwartfinalisten worden bekend gemaakt op 9 mei in de talkshow Grootspraak tijdens de Muzikantendag in Tilburg. De halve finales vinden plaats in september. De finales van de Grote Prijs 2009 vinden plaats op zaterdag 12 december in Paradiso en de Melkweg in Amsterdam.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg