Secluded debuteert met 'My Definition Of A Classic' Secluded debuteert met 'My Definition Of A Classic'

Backpack-hiphop uit Urmond

, Maurice Kamps,

Secluded debuteert met 'My Definition Of A Classic'

Backpack-hiphop uit Urmond

Maurice Kamps, ,

Rapper Secluded, vorig jaar een van de deelnemers aan Nu Of Nooit, brengt 15 november zijn eerste E.P. uit.

Backpack-hiphop uit Urmond

Secluded presenteert zaterdag 15 november 'My Definition Of A Classic' in Fenix te Sittard. Hij deelt die avond de planken met D.A.C.'s Diggy Dex en Wudstik. De E.P. is vanaf dan te koop maar ook gratis te downloaden van zijn website.

Op 'My Definition Of A Classic' keert Secluded terug naar de zogenaamde ‘backpack-hiphop’, op oude soulplaten gebaseerde hiphop uit het New York van de jaren negentig. Voor de productie tekenden Blessed, Blanke Roy en Inneract.

Het debuut van de drientwintigjarige rapper uit Urmond kent gastbijdrages van Mega D (RMX Crew), Tenshun (Kohfie Konnect), Elpo, Analog en Blanke Roy. Het artwork is ontworpen door graffitikunstenaars Nash en Does van Loveletters Crew.

De Engelstalige mc geldt als een van de grootste hiphoptalenten uit het Zuiden van Nederland, iets dat ook bevestigd werd door Blaxtar, die onder andere Secluded's gretig manier van rappen prees in een 'Limburgeringscursus'- luistersessie op deze site.

Secluded is ook boven de rivieren geen onbekende meer dankzij zijn nummers voor website Hiphop In Je Smoel, zowel solo als met zijn crew Lowbudget. Met deze E.P. hoopt hij definitief zijn grenzen te verleggen.

Op de MySpace van de rapper zijn al de tracks ‘Classic’ en ‘Soul Saviors’ met Elpo en een in het Engels rappende Tenshun te horen.

.

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg